Förstå surfmängd

Det är väldigt svårt att ge ett exakt värde på hur mycker surf du behöver, till exempel så förbrukar man mer surf när man kollar på ett videoklipp på nätet än när du läser nyheterna.

Streaming av olika tjänster som serier, film och sport är ofta “Boven” när man har en hög dataförbrukning.  Streamar man tex en fotbollsmatch så kan man räkna med att detta drar ca 2GB/ timme, väljer man dessutom att se den i HD kvalité vilket är vanligt så räknar man nästan 6GB/h.

Hur mycket surf behöver jag till mitt mobila bredband?

Ett mobilt bredband är väldigt vanligt att ha i en surfplatta, bilen eller uppkopplad i en liten router som är portabel.
Använder du bara ditt mobila bredband och jobbar, kollar lite nyheter så brukar du klara dig under 10Gb per månad. Använder du detta mer vardagligt som att streama serier, sport, så brukar ett obegränsat kort vara rätt väg att gå!

Hur mycket surf behöver jag på mitt mobilabonnemang?

Hur mycket surf behöver jag på mitt mobilabonnemang? TechTell

TechTell Företag 1GB - 149kr

Passar dig som inte nyttjar så mycket mobildata, hanterar mailen nån gång i veckan.

TechTell Företag 15GB - 189kr

Vårt vanligaste abonnemang, lyssna på musik håll dig uppdaterad med nyheter, besök hemsidor och dylikt.

TechTell Företag 50GB - 349kr

Passar dig som använder din telefon mycket, Lyssna på musik, använder olika streamingtjänster och hänger en del på sociala medier.

TechTell Företag Obegränsat - 399kr

Passar dig som inte vill tänka på din användning, här gör du allt och lite till, passar dig som lyssnar på musik, streamar serier, film & sport genom ditt mobilabonnemang.

Jobbar du mycket på resande fot? Varför inte internetdela till din dator eller surfplatta!

Så för att summera det hela är det svårt att säga hur mycket surf exakt du behöver, ett tips är att välja en surfmängd med lite utrymme för att vara på den säkra sidan. Om du skulle vilja byta surfmängd hos oss kan du själv göra det i vår app eller kontakta vår effektiva kundtjänst.