"Vi är stolta över att rankas som den högst betygsatta mobiloperatören på Trustpilot, vilket visar på vårt åtagande att erbjuda utmärkt kundservice och hög kvalitet på våra tjänster."

Vi har också nyligen ingått ett samarbete med Telness Tech, vilket gör att vi nu kan erbjuda deras fantastiska växellösning till våra kunder. Vi är övertygade om att denna lösning kommer att hjälpa våra kunder att effektivisera sina affärsprocesser och därigenom öka sin produktivitet. Vi på TechTell är stolta över vårt engagemang för att erbjuda högkvalitativa mobila tjänster och förstklassig kundservice till SME-segmentet B2B inom Telekom" Säger Sam Kjellkvist, VD på TechTell.

TechTell har också undertecknat ett nätavtal med Telenor och byter därmed till deras prisbelönta nät. Detta kommer att säkerställa att våra kunder får en ännu bättre upplevelse av våra mobil- och datatjänster.

TechTell, tidigare känt som TOLV MOBIL AB, är en mobiloperatör som har gjort sig känd för att leverera högkvalitativa mobiltjänster och förstklassig kundservice till SME-segmentet B2B inom Telekom. Grundat av Sam Kjellkvist och Alexander Rönndahl, som tidigare arbetat inom Telekom, såg TechTell en möjlighet att förbättra bristerna inom branschen genom att erbjuda flexibla abonnemang och en bra växellösning.

Efter en framgångsrik start-up fas med höga kundnöjdhetsbetyg och en första plats på trustpilot av alla mobiloperatörer i Sverige, har TechTell nu rebrandat från TOLV MOBIL AB till sitt nya namn. Som TechTell, fortsätter de att sträva efter att leverera en förstklassig mobilupplevelse som är anpassad för företag.

TechTell har också nyligen signerat avtal med Telness Tech för deras fantastiska växellösning och kommer byta till Telenors prisbelönta nät under ett nätavtal med dem. Dessa nya partnerskap hjälper TechTell att fortsätta att förbättra sina mobila tjänster och stärker deras position som Sveriges främsta mobiloperatör för företag.

"Vi är glada över att kunna presentera vår nya rebranding som TechTell och se fram emot att fortsätta vår resa som en framgångsrik och vinstdrivande mobiloperatör som fokuserar på B2B-marknaden". säger Alexander Rönndahl, CSO på TechTell.