TechTell är en mobiloperatör som har enbart fokus på företagskunder. Vi söker nu en säljare som är passionerad för försäljning och vill arbeta i en kreativ och start-up-liknande miljö. Vi söker dig som kan ta initiativ, arbeta självständigt och ha en stark motivation för att möta försäljningsmål.

Som säljare hos TechTell kommer du att ha möjlighet att utveckla dina försäljningskunskaper och bygga relationer med företagskunder på olika nivåer. Du kommer också att arbeta enligt ett välutvecklat system för att möjliggöra effektiv försäljning. Du kommer att ha tillgång till en hel organisation som arbetar för att möjliggöra dina försäljningsmål.

Arbetsuppgifter:

  • Identifiera och utveckla nya kundrelationer
  • Bygga och upprätthålla relationer med befintliga kunder
  • Förstå kundens behov och erbjuda lösningar som passar deras verksamhet
  • Följa försäljningsprocessen och uppnå försäljningsmål
  • Sätta högsta standard för kundservice

Krav:

Erfarenhet av försäljning, gärna från B2B-sektorn
Stark förmåga att bygga och upprätthålla relationer
Förmåga att arbeta självständigt och ta initiativ
Stark motivation för att uppnå försäljningsmål
Bekväm med att arbeta i en start-up-liknande miljö
Utbildning inom försäljning eller besläktat område
TechTell är en modern arbetsplats som är engagerad i att utveckla och upprätthålla en kultur som främjar samarbete, kreativitet och innovation. Vi tror på att anställa människor med olika bakgrunder och erfarenheter för att skapa en dynamisk och inkluderande arbetsplats.

Om du är en självgående person som är redo att anta utmaningen att sälja B2B-kommunikationstjänster, vänligen skicka din ansökan till oss. Vi ser fram emot att höra från dig!