Spara in på kostnader

Det första man bör se över som företagare är såklart vilka utgifter man har. Vissa kostnader, såsom material och andra väsentliga utgifter, går kanske inte att spara in på. Men det finns en hel del andra saker att se över! Har du till exempel sett över vilket elavtal du har i dagsläget, eller om du spenderar onödiga pengar på lyxiga saker som företaget inte behöver? Många gånger betalar företag dessutom för mycket för sina leverantörsavtal, och det finns i princip alltid utrymme för att förhandla eller byta till avtal som är mer lönsamma för dig – utan att kompromissa med kvaliteten. Vi har tagit upp ett par exempel på utgifter som du kan se över som företagare, om du vill försöka spara in på utgifterna under en lågkonjunktur.

Telefoni och bredband

Alla företag behöver bredband och telefoni, men har du funderat över vad du faktiskt betalar för dessa tjänster idag. Många företag väljer en mobiloperatör som de tror passar dem, och funderar inte så mycket på priset då det inte har påverkat dem tidigare. Långa väntetider till kundtjänsten hos din mobiloperatör, höjda månadskostnader till följd av uppdaterade abonnemang eller dolda avgifter som smugit in i fakturorna kanske inte påverkade dig så mycket förr. Men i en lågkonjunktur, där alla kronor har betydelse, kan en “liten” sak som höjda priser på telefoni vara viktig att tänka på för att spara pengar.

Aspekter som är värda att fundera på vad gäller telefoni och bredband är bland annat:
● vilket avtal ni har idag
● vad ni faktiskt behöver
● vad som är mest lönsamt.

Se över punkterna ovan och fråga dig själv – betalar du kanske för abonnemang eller andra tjänster som inte lever upp till dina förväntningar? Som inte är lönsamma för ditt företag? Som är mer eller mindre än vad ni behöver?

Oavsett om du svarar ja eller nej på frågorna, finns det alltid en bättre lösning:

– Byt till TechTell!

Vi erbjuder snabbare och bättre tjänster, som sänker dina månadskostnader med upp till 25%, och minskar dina administrativa arbetstimmar med upp till 90%. TechTell är det självklara valet för företag som vill få lägre kostnader, större frihet och bättre service – svårare än så är det inte.

Hur byter man leverantörsavtal till TechTell?

Hur bytar man leverantörsavtal till TechTell?

Leverantörsavtal är viktiga att se över om du vill spara pengar i ditt företag. Vissa företagsabonnemang kan dock vara svåra att byta, om man till exempel är fast i en bindningstid eller dylikt. Så hur löser man detta? Det är enkelt – du kontaktar oss på TechTell. Vi kan hantera hela processen åt dig, från offert till flytt av nummer, uppsägning av tidigare avtal och även utlösning från din bindningstid – som vi dessutom kompenserar från vårt håll med gratis telefoni.

Hur smidigt är inte det?

Ha din företagstelefoni hos företagsoperatören

Vi på TechTell arbetar för att hjälpa företag att få bättre telefoni och bredband, genom att erbjuda avtal som är skräddarsydda för just deras behov. Vi tror på att erbjuda heltäckande tjänster som våra kunder faktiskt behöver, utan höga priser eller dolda avgifter. Hos oss kan du teckna företagsabonnemang, bredband och växellösningar, som både sparar pengar och tid för ditt företag – och som ger er precis vad ni behöver. Oavsett om ditt företag går med vinst eller förlust, och om ni påverkas av lågkonjunkturen eller inte – finns det alltid bättre avtal att teckna. Med oss på TechTell kan du spara in väsentlig arbetstid, få schyssta priser och friheten att ta bort, lägga till eller ändra hur mycket du vill i ditt avtal, direkt via vår egen portal. På vår webbplats kan du läsa allt om oss och våra tjänster, och du är såklart alltid välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp –  vi
svarar alltid inom en minut.

Välkommen till oss på TechTell

Sveriges bästa mobiloperatör för företag.