Vad är bra kontra dålig telefoni?

Det kan vara svårt att alltid ta samtal på en arbetsplats, ofta räcker tiden helt enkelt inte till. Den optimala lösningen för alla företag vore såklart att ha kundtjänstpersonal som svarar i telefon under årets alla dagar och dygnets alla timmar – men verkligheten ser såklart inte ut så. Istället väljer majoriteten av alla bolag att bara hålla telefontid tillgänglig under arbetstiden. Det innebär att kunderna många gånger får vänta till dagen efter för att få svar eller besked om de ringer utanför telefontiden.

I regel skulle man kunna påstå att dålig telefoni innebär långa svarstider, dålig täckning, långa väntetider och växellösningar som är för komplicerade för att vara positiva för verksamheten. Bra telefoni däremot, innebär flexibla abonnemang, användarvänlig växellösning och snabb service hos kundtjänsten. Men hur påverkar då bra respektive dålig telefoni ditt företag?

Dålig telefoni

Ett företag som har brister i sin telefoni blir mer än ofta påverkade negativt. Det beror dels på att deras kunder alltid måste vänta i telefonköer och inte kommer fram till personen eller avledningen de söker. Det påverkar dessutom ditt företag dåligt om du har ett företagsabonnemang som inte lever upp till dina behov, där täckningen kanske inte är på topp och priset är för högt.

I grund och botten leder dålig telefoni till att:

● du går miste om viktiga samtal från kunder
● du betalar överpris
● du slösar viktig tid
● du förlorar dina kunders förtroende.

Bra telefoni

Om vi istället tittar på bra telefoni, hur påverkar det ditt företag? Genom att använda dig av företagsabonnemang som är anpassade för dina behov, såväl som enkla och effektiva växellösningar kan du istället skapa bättre kundrelationer och spara tid och pengar för företaget.

God telefoni leder till att:

● dina kunder kan hitta rätt svar snabbare ● du bara betalar för det du behöver
● du sparar tid genom att slippa sköta växel själv
● du ökar förtroendet till dina kunder och skapar bättre kundrelationer.

Hur byter du från dålig till bra telefoni?

Byta från dålig till bra telefoni TechTell

Oavsett om du anser att du har bra eller dålig telefoni i dagsläget, finns det alltid en bättre lösning för ditt företag – att byta till oss på TechTell. Vi på TechTell brinner för god telefoni, och det är precis det vi erbjuder. Vi kan hantera rubbet åt dig, från offert, till flytt av telefonnummer, uppsägning av tidigare abonnemang och allt annat som du kan tänkas behöva. Om du är låst i en bindningstid kan vi dessutom lösa upp den åt dig, och bjuda på kostnadsfri telefoni från oss under tiden – smidigt va? Det är enkelt att byta operatör till TechTell – och det är dessutom enkelt att ändra abonnemang, lägga till användare, uppdatera dina tjänster och få service från oss.

Visste du till exempel att vår kundservice har en normal svarstid på 22 sekunder?

Vad erbjuder vi på TechTell?

TechTell anser vi att abonnemang och bredband ska vara enkelt. Vi förser våra kunder med de lösningar som de behöver, svårare än så är det inte. Våra goda kundrelationer kommer från att vi faktiskt lyssnar på vad våra kunder behöver, och optimerar deras lösningar baserat på deras behov. Så vad kan vi erbjuda dig som vill byta till bra telefoni? Bland våra tjänster hittar du företagsabonnemang för mobil, bredband och växellösningar. Vi erbjuder en heltäckande tjänst för företag som vill få bättre telefoni, både för sig själva och sina kunder.

Hur? Genom att erbjuda telefoni och bredband för företagskunder som har
annat att tänka på såklart!

Vi erbjuder dessutom en växellösning som sparar tid och pengar för dig som företagare. Med vår växel kan du enkelt ställa in din egen status, om du till exempel är på ett möte eller på lunch och inte kan ta emot samtal. Det ger dina kunder kortare väntetider och snabbare service – och det ger dig mer tid åt ditt faktiska jobb, och mindre tid åt administration.

Byt till TechTell redan idag

Om du vill förbättra din telefoni med hjälp av skräddarsydda lösningar som är anpassade för just dina behov, ska du byta till oss på TechTell! Vi kan hjälpa dig att styra upp din telefoni och ge ditt företag en bättre kontakt med era kunder, samtidigt som ni slipper spendera dyrbar tid på administration.

Om du vill läsa mer om våra tjänster hittar du all information på vår webbplats, eller gör det enkelt för dig själv, fyll i din information och bli kontaktad av en säljare idag!