Snabb kundservice och gott rykte med hjälp av telefoni

Det finns många fördelar med god telefoni. Framgångsrika företag med gott rykte värderar sina kunder, ofta genom deras service. När dina kunder ringer in till ditt företag vill de inte spendera lång tid i telefonköer, för att sedan komma fram och få höra att personen de söker inte kan nås. De vill ha snabba och effektiva svar, så att de kan fortsätta vara nöjda kunder som upplever att de får bra hjälp, eller hur?

När dina kunder får snabb hjälp och ett bra bemötande ökar deras tillit till er, och de är mer benägna att rekommendera ditt företag till andra – något som genererar fler kunder till er och i sin tur en ökad omsättning.

Bra telefoni gör att ni inte missar samtal

Som företag vill du såklart alltid göra allt för att dina kunder ska vara nöjda, bland annat genom att alltid svara i telefon när de ringer. Men att kunna ta emot alla samtal, dag ut och dag in, kan vara svårt att hinna med, även om ditt företag har en telefonist som arbetar med just detta. När ni sitter i möten, är på semester eller stänger för dagen kan ni såklart inte svara i telefon – det förstår alla. Men under denna tid kanske ni missar viktiga samtal, går miste om försäljningar och i sin tur även kunder.

Allt detta kan lösas med hjälp av vår effektiva växellösning, som hanterar samtalen åt er och ser till så att alla samtal besvaras på ett eller annat sätt.

Tid är pengar – så lägg inte onödig tid på administrativt

Du känner säkert till talesättet “tid är pengar”.Tid är pengar TechTell

Att spendera tid på saker som du egentligen inte behöver spendera tid på, tar bort viktig arbetstid för dig – och i sin tur viktiga pengar. Ett exempel på något som kan ta upp för mycket tid för dig är administrativt arbete. Om du har en telefonilösning från en stor mobiloperatör, som inte tillhandahåller lika mycket frihet, kommer du med största sannolikhet att vara fast i ett manuellt system där det är svårt att ändra om i ditt abonnemang eller dina andra tjänster. Du kommer att spendera lång tid i kundtjänsten till din operatör, och i många fall kanske du inte ens kan ändra om dina tjänster som du vill ha dem.

Hos oss på TechTell kommer du alltid fram till kundtjänsten på mindre än en minut – faktum är att vår svarstid ofta ligger på under 22 sekunder. Vi kan dessutom ge dig frihet i att ändra om i dina abonnemang och tjänster precis hur du vill, direkt via vår portal.

Det finns en anledning till att vi ligger först på topplistan på Trustpilot, och anses vara landets bästa
företagsoperatör.

Spara in på kostnader under en lågkonjunktur

Under svåra ekonomiska tider, som till exempel den nuvarande lågkonjunkturen som vi alla upplever, är det viktigt för alla företag att öka pengar in och minska pengar ut. Att spendera onödiga pengar på abonnemang och tjänster som inte fungerar för dig och din verksamhet är ett exempel på en onödig kostnad. Du behöver en operatör som är enkel, erbjuder snabb service och som ger dig precis vad du behöver – utan extra kostnader eller krångliga processer. Hos oss på TechTell får du en lösning som är lägre kostnad än marknaden erbjuder idag, som du enkelt kan ändra som du vill.

Börja minska dina utgifter direkt, byt till TechTell idag!

Vi kan dessutom hjälpa dig att komma ur din nuvarande
bindningstid – och slippa vänta ut ditt nuvarande abonnemang genom vårt fria månader koncept.

Skaffa företagsväxel och abonnemang från TechTell

Så vad kan vi dra för slutsats av det här? God telefoni är nyckeln till framgång på många sätt. Den skapar bättre kundrelationer, en mer professionell image, bättre kundservice, effektivare arbetssätt, mindre administration och de genererar såklart bättre priser för era leverantörsavtal – och i sin tur en högre omsättning. Det finns helt enkelt bara fördelar med att ha god telefoni i ett företag. Oavsett om du idag har bra eller dålig telefoni, kan du alltid få en bättre lösning. Så varför inte gå över till landets ledande mobiloperatör, få en billigare månadskostnad och friheten att ändra dina abonnemang precis som du vill? Det är precis vad ni kan få av oss på TechTell!

Med våra abonnemang och molnbaserade växel kan du effektivisera ditt arbetsflöde, få en enkel lösning och spara såväl energi som pengar – samtidigt som du ökar kundnöjdheten och lägger grunden för en ökad omsättning för ditt företag!

Vi kan erbjuda ditt företag en billigare, bättre och effektivare lösning

– det är vår garanti till er.