Mötesbokare  

Techtell är nu på jakt efter en ambitiös, ihärdig och analytisk talang till vårt team vars roll kommer att agera som nyckelfunktion för organisationen. Vi söker efter en mötesbokare som är redo för ett nästa kliv i karriären och bli en avgörande länk mellan vår företagsverksamhet och våra potentiella kunder. Är det DU som vi eftersöker?  

På Techtell ser vi rollen som mötesbokare annorlunda jämfört med hur marknaden ofta porträtterar rollen. För oss är mötesbokaren en operativ roll som arbetar kärnnära med vår försäljningschef med att skapa framgångsrika kundrelationer, utveckla vårt affärsnätverk och boka in möten till våra försäljare. Men din roll kommer inte att stanna där. Vi tror på att belöna ambition och utveckling, där du bland annat kommer att ges möjligheten att på sikt ta ansvar över ett team av mötesbokare och bli en central del av Techtells framtid.  

Vi ser mötesbokaren som en viktig grundsten i vår försäljningsstrategi, inte som en stödfunktion. Genom att visa framsteg och leverera resultat som mötesbokare kommer du att ges möjligheten att gradvis ta på dig ledaransvar som en operativ chef över ett framtida team av mötesbokare. Här kommer du att leda, inspirera och coacha dina kollegor, samtidigt som du fortsätter att vara en drivkraft i att skapa affärsrelationer och bidra till Techtells framgång.

 

De centrala ansvarsområdena avser lead-generering, kundkommunikation samt bokning och koordinering av möten. Din huvudsakliga uppgift kommer att vara att boka in möten mellan våra säljrepresentanter och potentiella kunder eller affärspartners. Med din expertis och kompetens ges du utrymme att påverka och forma vår kundkommunikation och försäljningsstrategier. I denna roll får du planera och strukturera dina arbetsdagar på egen mån, där det finns goda chanser till distansarbete. I rollen som mötesbokare kommer du successivt att mätas på antal genomföra bokningar och andra KPI:s. 

 

För denna tjänst ser vi att:  

  • Du innehar tidigare erfarenhet av mötesbokning  
  • Du besitter en god kommunikativ förmåga över telefon och mejl 

 

Meriterande för tjänsten är om du har tidigare erfarenhet av telekombranschen, av att arbeta inom startup verksamhet och av försäljning. Vi ser även att det är meriterande om du besitter tidigare erfarenhet av ledarskap från exempelvis arbetslivet. 

 

Vi lägger stor betoning vid personlighet och motivation i rekryteringen, där vi eftersöker en person som drivs av analytiskt arbete. Vi ser att du är en initiativtagande person, som kommer med nya idéer och perspektiv och som motiveras av utveckling, och då detta är en roll med högt tak och mycket inflytande kräver vi att du är orädd och prestigelös i dina arbetssätt.  

 

För att skapa de bästa förutsättningarna för att lyckas i rollen på sikt erbjuder vi en tydlig introduktion och utbildning under anställningens start. Här får du lära dig mer om Techtell - våra produkter och tjänster, branschen vi verkar i och om vår kultur, men även lära dig mer om rollen samt dess ansvarsområden. Utöver detta erbjuder vi bland annat:  

 

  • Chansen att få arbeta frigående med strategiutformning gällande kundkontakt 
  • Kontinuerlig kompetensutveckling för samtliga anställda i form av workshops och utbildningar 
  • Regelbundna aktiviteter tillsammans med hela teamet: pingisturneringar, paintball, AWs - you name it! 

 

På Techtell är vi ett drivande och prestationsbaserat team, där vi arbetar proaktivt och progressivt med försäljning och kundkontakt inom telekombranschen. Techtell är en utvecklingsfrämjande arbetsgivare, som sätter anställda i fokus. Här erbjuder vi chanser till utbildning, coachning och karriärutveckling samtidigt som vår kultur föregås av gemenskap och uppmuntran. För oss är våra anställda den viktigaste tillgången vi har. Här erbjuder vi en stimulerande och hållbar arbetsplats där kontinuerlig utveckling i kombination av utmaningar är en viktig grundsten. 

“På Techtell uppmuntras innovation och kreativitet i ens dagliga arbete. Man får tillit och stöttning i sitt arbete samtidigt som man ges utmaningar och daglig coachning för att verkligen lyckas!” Ella Hedlund, Head of Digital Marketing på Techtell.  

Senaste ansökningsdatumet är sista juni. Vi tillämpar ett löpande urval, så sök tjänsten redan idag - så hörs vi på ett samtal! 

 

Rekryteringsansvarig: Amelie Rönndahl, rekrytering@techtell.se 

 

Omfattning: Heltid, 35 h/veckan 

Placering: Helsingborg, Berga. 20/80  hybridarbete 

Arbetstider: 8:30-17, 1,5 h lunch 

Anställningsform: Provanställning i 6 månader  

Lönemodell: Fast månadslön + bonus